Aproape toţi angajaţii Termocentralei Mintia s-au înscris pe listele de disponibilizări. Primesc câte 10.000 de euro

Cea mai mare parte dintre angajaţii Termocentralei Mintia au depus cereri pentru a fi incluşi pe listele de disponibilizări de la Complexul Energetic Hunedoara (CEH), 530 dintre cei aproximativ 700 de salariaţi... Read more »

Hidroeletrica a bugetat instalarea a 25 de stații de încărcare pentru mașini electrice în acest an

Bugetul pentru anul 2021 al Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, are alocate sume pentru instalarea de puncte de încărcare a mașinilor electrice, o idee mai veche anunțată... Read more »

Profitul Transgaz a scăzut cu 22% în primul trimestru din 2021

Societatea Naţională de Transport al Gazelor Naturale Transgaz a înregistrat în primul trimestru al acestui an un profit net de 157,896 milioane lei, cu 22% mai mic faţă de cel din perioada... Read more »

Nuclearelectrica a înregistrat în primul trimestru un profit net de 234 milioane lei, în creştere cu 9%

Societatea Naţională Nuclearelectrica a încheiat primul trimestru al acestui an cu un profit net de 234,465 milioane lei, în creştere cu 9% comparativ cu cel din perioada similară a anului trecut, conform... Read more »

Romgaz, afaceri și profit în scădere în primul trimestru din 2021

Grupul Romgaz a înregistrat în primul trimestru al anului 2021 o cifră de afaceri de 1,327 miliarde de lei, în scădere cu 7,21% comparativ cu perioada similară a anului trecut, şi un... Read more »

Colonial Pipeline a plătit hackerilor din Europa de Est o răscumpărare de aproape cinci milioane de dolari

Firma Colonial Pipeline a plătit vinerea trecută o răscumpărare de aproape cinci milioane de dolari unor hackeri din Europa de Est, după un atac cibernetic care a paralizat cea mai mare reţea... Read more »

Transelectrica, profit net în creştere cu 6% și investiții triple, în primul trimestru

Transelectrica raportează un profit net de 82 de milioane de lei în primul trimestru din 2021, cu 6% mai mare decât rezultatul obţinut în perioada similară a anului trecut, şi o triplare... Read more »

Profitul Electrica a scăzut cu 27% în primul trimestru din 2021

Electrica SA, unul dintre marile grupuri de distribuție și furnizare a energiei electrice din România, a înregiustrat un profit în scădere în primul trimestru, pe fondul creșterii cheltuielilor.  Electrica a înregistrat un... Read more »

Încălzirea cu gaze va fi descurajată ar putea fi chiar interzisă pe viitor, și pentru termoficare și pentru centralele de apartament – propuneri

Noua directivă europeană revizuită pentru energia regenerabilă, care ar urma să fie adoptată la jumătatea acestei veri descurajează puternic folosirea gazelor pentru încălzire, pe viitor, cel puțin potrivit unor propuneri care se... Read more »

Incertitudine la Transelectrica: acționarii nu știu când le vor fi distribuite dividendele, conducerea întârzie convocarea unei noi AGA

Situațiile financiare ale Transelectrica pe 2020, la fel ca și distribuirea de dividende, nu au fost aprobate de acționari la finalul lunii aprilie. Chiar dacă încă de atunci Guvernul, care este acționar... Read more »