Enel a crescut ușor prețul la energia electrică din cele mai bune oferte, din nou

Prețul energiei electrice din cele mai bune oferte ale Enel a crescut ușor, de la 1 martie, cu circa un ban pe kWh, față de ce oferea compania în planurile tarifare pe care le-a avut până la finalul lunii februarie, potrivit ofertelor actualizate cercetate de noi. În februarie, prețul de ofertă mai crescuse o dată.

Oferta Enel Fix Online este una dintre cele mai bune pe care le are Enel pentru clienții săi din piața concurențială care fie au ajuns la final cu vechiul contract, fie doresc o ofertă mai bună față de planul tarifar din contractul concurențial pe care îl au deja cu acest furnizor.

Dacă până la 28 februarie compania avea, pentru acest tip de ofertă, un preț de 0,254 lei/kWh – preț al energiei active, și un abonament zilnic de 0,22 lei/zi, din martie, oferta este de 0,263 lei/kWh, iar valoarea abonamentului rămâne neschimbată. Oferta este valabilă până la finalul lunii martie.

O majorare pentru acest plan tarifar avusese loc și în februarie. Până la 31 ianuarie compania avea, pentru acest tip de ofertă, un preț de 0,24 lei/kWh – preț al energiei active și un abonament zilnic de 0,22 lei/zi pentru locul de consum. Din februarie, prețul ajunsese la 0,254 lei/kWh.

Citește și:

Prețul spot al energiei pe piața de la București a scăzut în februarie. A fost cel mai mic din zonă

La fel s-a întâmplat și cu oferta Enel Fix Online Salut, destinată clienților altor furnizori care ar dori să vină la Enel. Chiar dacă rămâne mai bună decât cea pentru clienții existenți, și aici prețul pe kWh a crescut, de la 0,24 la 0,249 lei/kWh, iar valoarea abonamentului a rămas aceeași, 0,19 lei.kWh.

Deci o creștere de aproape ban/kWh și aici, în martie, asta după ce, în februarie, compania majorase prețul energiei active din această ofertă, de la 0,23 la 0,24 lei/kWh.

De asemenea, a crescut ușor și prețul energiei active din oferta Enel fără abonament. Este vorba despre oferta concurențială Enel Simplu Anual, un plan tarifar cu un preț de 0,335 lei/kWh, în ușoară creștere față de nivelul ofertei din luna februarie, 0,329 lei/kWh.

Prețurile sunt fixe și valabile un an.

Citește și:

Enel a ajuns la 72 de magazine în România. Ultimul a fost deschis la Galați

Enel este, prin cele două companii de furnizare din țară, Enel Energie și Enel Energie Muntenia, liderul pieței concurențiale din țară pentru casnici. Aproape 75% din clienții casnici de energie electrică ai celor două companii sunt deja pe piața concurențială, mai exact 2,1 milioane din aproximativ 2,9 milioane de consumatori, potrivit ultimelor date comunicate de companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.