masini interventie

Electrica SA cumpără maşini de 26 de milioane de euro, pentru cele trei zone de distribuţie

Societatea De Distributie a Energiei Electrice Transilvania Nord SA, parte a grupului Electria, a lansat în sistemul electronic de achiziţii publice oferte pentru achiziţionarea a cinci loturi de autoturisme. Valoarea totală a contractului este de circa 26,6 milioane de euro.

Iată loturile:
1. Autoutilitara N1G PICK-UP DUBLA CABINA 4×4 < 3.5 t (4,99 mil. Euro)

2. Autoturism cu habitaclu marit, cu suport scara si suport indicator tensiune si 2 scurtcircuitoare (7,98 mil. euro)

3. Autoturism M1 BERLINA CLASA COMPACTA (compartimente functionale gen echipe masura, personal tehnic activitati suport) (2,42 mil. euro)

4. Autoturism M1 de teren 4×4 (SUV) motorina (8.09 mil. euro)

5. Autoturism M1 de teren 4×4 (SUV) benzina (3,17 mil. euro)

Din anunţ se înţelege că achiziţia se face pentru toate cele trei zone de distribuţie ale Electrica, din moment ce în documentaţii, la locul de executare a contractului scrie “Arealul arondat Societatilor de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Nord, Muntenia Nord si Transilvania Sud”.

Maşinile trebuie livrate în cinci ani de la semnarea contractelor, iar în desemnarea câştigătorilor contează preţul (85%) şi consumul (25%).

Grupul Electrica oferă servicii la peste 3,7 milioane de clienți și are o arie de cuprindere națională – cu organizare în trei zone pentru distribuția energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord, și pe cuprinsul întregii țări pentru furnizarea energiei electrice și pentru întreținere și servicii energetice.

 

 


There are no comments

Add yours