Electrica SA cumpără maşini de 26 de milioane de euro, pentru cele trei zone de distribuţie

Societatea De Distributie a Energiei Electrice Transilvania Nord SA, parte a grupului Electria, a lansat în sistemul electronic de achiziţii publice oferte pentru achiziţionarea a cinci loturi de autoturisme. Valoarea totală a contractului este de circa 26,6 milioane de euro.

Iată loturile:
1. Autoutilitara N1G PICK-UP DUBLA CABINA 4×4 < 3.5 t (4,99 mil. Euro)

2. Autoturism cu habitaclu marit, cu suport scara si suport indicator tensiune si 2 scurtcircuitoare (7,98 mil. euro)

3. Autoturism M1 BERLINA CLASA COMPACTA (compartimente functionale gen echipe masura, personal tehnic activitati suport) (2,42 mil. euro)

4. Autoturism M1 de teren 4×4 (SUV) motorina (8.09 mil. euro)

5. Autoturism M1 de teren 4×4 (SUV) benzina (3,17 mil. euro)

Din anunţ se înţelege că achiziţia se face pentru toate cele trei zone de distribuţie ale Electrica, din moment ce în documentaţii, la locul de executare a contractului scrie “Arealul arondat Societatilor de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Nord, Muntenia Nord si Transilvania Sud”.

Maşinile trebuie livrate în cinci ani de la semnarea contractelor, iar în desemnarea câştigătorilor contează preţul (85%) şi consumul (25%).

Grupul Electrica oferă servicii la peste 3,7 milioane de clienți și are o arie de cuprindere națională – cu organizare în trei zone pentru distribuția energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord, și pe cuprinsul întregii țări pentru furnizarea energiei electrice și pentru întreținere și servicii energetice.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *