Vom avea aplicaţii gratuite de mobil pentru compararea ofertelor de gaze şi electricitate

ANRE va achiziţiona aplicaţii pentru dispozitivele mobile de comparare a preţurilor furnizorilor de gaze şi electricitate, potrivit unui anunţ al Autorităţii, care aşteaptă oferte până la data de 13 august.

“Se doreşte realizarea unei suite de aplicaţii mobile care să ajute Autoritatea în îndeplinirea obiectivului de promovare a unei pieţe intrerne europene de energie electrică şi gaze naturale sigură, competitivă şi durabilă din punct de vedere al mediului şi al unei deschideri efective a acesteia în beneficiul tuturor clienţilor şi furnizorilor din Uniunea Europeană.
Concret, aplicaţiile vor transpune comparatorul de preţuri energie electrică şi comparatorul de oferte tip de furnizare a gazelor naturale în aplicaţii care să fie accesibile pentru dispozitivele mobile care deţin sisteme de operare IOS, Android şi Windows Phone 8”, se arată în anunţul Autorităţii.

Valoarea estimată a achiziţiei este de 109.000 lei, fără TVA. Data limită de depunere a ofertelor este 13 august, iar oferta cu cel mai scăzut preţ şi admisă din punct de vedere tehnic va fi desemnată ca fiind câştigătoare. Ofertele vor fi transmise prim poştă sau personal, în plic închis, la sediul ANRE.

Câştigătorul ca trebui să implementeze sistemul informatic în 90 de zile de la semnarea contractului şi este responsabil de menţinerea aplicaţiilor timp de doi ani pe platformele Google Play, Apple App Store şi Windows Store. Aplicaţiile vor fi gratuite şi disponibile pentru orice operator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *