Viorel-Sorin Ciutureanu numit director general al Oil Terminal, pentru patru ani

Viorel-Sorin Ciutureanu a fost numit director general al societăţii Oil Terminal, în urma selecţiei organizate în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, durata mandatului său fiind de patru ani, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucureşti, citat de Agerpres.

De asemenea, Adriana Frangu a fost numită director financiar, durata mandatului său fiind 2 iulie 2018 – 1 iulie 2022.

‘Procedura de selecţie a directorului general şi a directorului financiar la Oil Terminal SA a fost desfăşurată de Comitetul de Nominalizare şi Remunerare mandatat de Consiliul de Administraţie fără implicarea unui expert independent specializat în recrutarea resurselor umane’, se menţionează în raport.

Oil Terminal a realizat, anul trecut, un profit net de peste 5,09 milioane lei, în scădere cu 66,9% comparativ cu 2016, reiese din rezultatele financiare preliminate publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Cifra de afaceri s-a ridicat la 158 milioane lei, în scădere cu 1,6%.

Oil Terminal SA Constanţa ocupă o poziţie strategică în zona Mării Negre, fiind cel mai mare operator pe mare, specializat în vehicularea ţiţeiului, produselor petroliere şi petrochimice lichide şi a altor produse şi materii prime în vederea import/exportului şi tranzitului.

Principalul acţionar al companiei este statul român prin Ministerul Energiei, care deţine 59,62% din capitalul social.

sursa foto:cugetliber.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *