UTA Edenred, în parteneriat cu Rompetrol, a organizat primul eveniment „Champ on the Road” din România,  pentru a recunoaște eforturile șoferilor europeni

UTA Edenred, unul dintre principalii furnizori de servicii de mobilitate din Europa și o companie Edenred, anunță seria de evenimente „Champ on the Road”, ce recunosc munca grea și condițiile dificile cu care se confruntă șoferii profesioniști din Europa,  potrivit unui comunicat de presă.

Împreună cu partenerii săi, UTA Edenred a organizat și va continua să organizeze astfel de evenimente în anumite stații de alimentare din mai multe țări europene precum Estonia, Italia, Lituania, Polonia și România. În cadrul evenimentelor șoferii vor primi un cadou după ce alimentează vehiculele. Cadourile oferite pot include echipamente practice, accesorii de călătorie, gustări și/sau băuturi răcoritoare.

Primul eveniment „Champ on the Road” organizat de UTA Edenred, desfășurat în Romania, în parteneriat cu Rompetrol a avut loc în stația Rompetrol A1 Șagu, Lot 2 stânga (A1 Nădlac-Arad, Km 530+536 stânga, com. Șagu, jud. Arad, România).

După ce au efectuat alimentarea cu combustibil, șoferii de camioane, dube și autobuze au fost premiați cu un cadou din partea UTA Edenred, o cafea și un meniu de prânz din partea Rompetrol.

“Mulțumim partenerilor noștri de la UTA Edenred pentru inițiativa acestui eveniment. Împreună suntem alături de șoferii care petrec multe ore pe drum și care au nevoie de o pauză binemeritată. Rompetrol Downstream a deschis în acest an zece noi benzinării pe autostrada A1, tronsonul Sibiu-Nădlac, una dintre cele mai tranzitate rute din România, unde clienții pot savura o masă caldă, pe lângă multitudinea de produse și servicii pe care le regăsesc acolo, și unde se pot relaxa într-un spațiu special conceput pentru a-i ajuta să se reîncarce cu energie, pentru a porni din nou la drum în siguranță. Îi așteptăm pe șoferi în centrele noastre integrate de servicii hei&coffee și hei coffe&gourmet de la Pecica și Șagu (județul Arad), Recaș și Giarmata (Timiș), Orăștie (Hundoara), iar, în curând, și la Cristian (Sibiu)”, a spus Bauyrzhan Nugumanov, Manager General Rompetrol Downstream.

Fiecare dintre aceste stații are în jur de 100 de locuri de parcare, majoritatea pentru vehicule mari.

Rompetrol și UTA Edenred au încheiat anul trecut un parteneriat în baza căruia clienții UTA pot utiliza rețeaua de stații proprii Rompetrol. Folosind cardurile UTA, aceștia pot alimenta cu benzină, motorină și GPL.

„UTA Edenred este dedicată bunăstării șoferilor profesioniști care muncesc din greu și este recunoscătoare pentru contribuția lor la economia europeană. Zilele UTA Champions’ de anul trecut au evidențiat rolul crucial pe care aceștia îl joacă în societate, iar seria noastră „Champ on the Road” duce această recunoaștere la un alt nivel, cu o serie de evenimente în mai multe țări. Dorim să le mulțumim partenerilor noștri pentru ajutorul acordat în organizarea acestor evenimente”, a spus și Lukas Schneider, Director pentru Parteneriate Strategice la UTA Edenred.

Evenimentele „Champ on the Road” reprezintă o continuare a campaniei de succes „We care for you” a UTA Edenred, care a distribuit produse de igienă, măști de protecție, dezinfectant și alimente transportatorilor din Europa în timpul pandemiei COVID-19.

Mai multe detalii referitoare la datele și locațiile evenimentelor – listă cu datele, orele și locațiile evenimentelor „Champ on the Road” poate fi găsită pe website-ul UTA Edenred. Informațiile vor fi disponibile și prin intermediul canalelor de socializare ale companiei.

Rompetrol Downstream este divizia de retail a Grupului KMG International în România. La finele primului trimestru din 2023, compania opera o rețea de 1.284 puncte de comercializare carburanți, formată din stațiile proprii Rompetrol, Partener Rompetrol, dar și stații mobile – Rompetrol Express și baze interne (rezervoare de 9 și 20 metri cubi amplasate în incinta companiilor din diverse domenii de activitate – transporturi, construcții, agricultură etc). În plus, compania operează la nivel national și 6 depozite de carburanți, circa 280 de stații de încărcare auto cu gaz petrolier lichefiat – GPL și peste 7.000 de puncte de distribuție butelii GPL/Rompetrol casnic.

Divizia de retail a Grupului KMG International a lansat în 2017 prima benzinărie dotată cu stații de încărcare a mașinilor electrice, iar în 2018 a finalizat instalarea de panouri solare într-una din benzinăriile Rompetrol din București, o premieră pentru România și regiunea Mării Negre.

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA Edenred) este unul dintre principalii furnizori de servicii de mobilitate din Europa. Cu mijloacele de acceptare UTA Edenred, operatorii de flote comerciale de orice dimensiune pot accesa peste 80.000 de puncte de acceptare în 40 de țări. Aceștia se pot bucura de beneficii precum acces fără numerar la carburanți convenționali și alternativi, indiferent de marcă; o rețea de încărcare în creștere rapidă pentru vehiculele electrice și hibride; decontarea electronică a taxelor de drum în 27 de țări europene; servicii pentru vehicule, cum ar fi depanarea, tractarea, repararea și curățarea; precum și rambursarea TVA și a taxei pe combustibil prin intermediul furnizorului de servicii partener al UTA Edenred. În plus, prin intermediul platformei digitale a UTA Edenred, clienții pot avea acces la software de ultimă generație pentru planificarea alimentărilor, gestionarea flotei și telematică, precum și la un card de combustibil digital pentru gestionarea rapidă și comodă a realimentării prin intermediul unui smartphone.

În 2023 – pentru al treilea an consecutiv – UTA Edenred a fost votată „Cel mai bun furnizor de servicii de carduri de combustibil pentru IMM-uri” (clasament realizat de revista WirtschaftsWoche/ServiceValue) și a primit Premiul german B2B din partea Societății germane pentru studii de consum. Înființată în 1963 de Heinrich Eckstein, UTA Edenred face parte astăzi din Edenred SE.

Edenred este lider de piaţă ca platformă de servicii şi plăţi şi este partenerul de zi cu zi al întregului ecosistem al pieţei muncii, conectând peste 60 de milioane de angajaţi şi 2 milioane de comercianţi parteneri prin intermediul a aproape 1 milion de clienţi corporativi în 45 de ţări.

Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), flote auto şi mobilitate (carduri de combustibil, soluţii multi-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport), stimulente (vouchere şi carduri cadou, platforme dedicate angajaţilor) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *