Un alt furnizor de gaze renunță. A notificat clienții cărora li se termină contractele că nu vor fi reînnoite

Megaconstruct SA, companie care se ocupă cu distribuția și furnizarea de gaze naturale, își înștiințează clienții cărora le expiră contractul de furnizare de gaze că societatea nu îl va reînnoi.

Megaconstruct a trimis clienților cu care are contracte de furnizare ce ajung la final că nu va reînnoi aceste contracte și îi îndeamnă pe clienți să încheie un nou contract concurențial, cu un alt furnizor. În cazul în care nu încheie un nou contract, clienții vor fi preluați de furnizorul de ultimă instanță.

În această lună, furnizor de ultimă instanță de gaze naturale este OMV Petrom.

Potrivit datelor ANRE, Megaconstruct SA avea, în luna august, circa 23.100 de clienți pe partea de furnizare, dintre care 22.000 de casnici. Indiferent dacă semnează un contract cu un alt furnizor sau dacă trec la Petrom în regim de ultimă instanță, clienții casnici plătesc gazele la prețul plafonat de 0,31 lei/kWh, cu tot cu tarife și taxe, indiferent de consum.

Potrivit termene.ro, Megaconstruct este controlată de o companie din Austria, VVK Energie und Gasholding Gmbh, și în 2021 a avut un profit net de 16 milioane de lei, obținut cu 105 angajați.

Iată mai jos notificarea:

NOTIFICARE

Prin care va aducem la cunostinta, in conformitate cu prevederile art. 3 din Contractul de vânzare-cumparare gaze naturale nr. (…) incheiat intre parti, intentia de incetare a contractului mentionat anterior prin ajungerea la termen la data de 30.09.2022, data de la care acesta urmeaza sa nu isi mai produca efectele.

In consecinta, incepand cu data de 01.10.2022 societatea noastra nu va mai presta servicii de furnizare gaze naturale catre locul dumneavoastra de consum, fiind necesar sa incheiati un nou contract de furnizare a gazelor naturale in regim concurential cu orice furnizor de gaze naturale.

Pentru ofertele disponibile in piata va recomandam consultarea comparatorului pus la dispozitie de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei, accesand linkul:

https://www.anre.ro/ro/info-consumatori/comparator-oferte-tip-de-furnizare-a-gn

In situatia in care pana la data de incetare a actualului contract de furnizare nu veti opta pentru incheierea unui nou contract, furnizarea gazelor naturale la locul de consum va fi asigurata in continuare de catre Furnizorul de Ultima Instanta desemnat de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei, in conditii reglementate.

Asigurandu-va de intreaga noastra consideratie, va multumim pentru buna colaborare si va stam la dispozitie pentru orice informatii suplimentare, pe care le considerati necesare la adresa de email: [email protected].

Cu stima,

MEGACONSTRUCT S.A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *