Transelectrica și-a ales conducerea pentru următorii patru ani. Cătălin Nițu rămâne director general

Transelectriva va fi condusă, în următorii patru ani, de un directorat condus de actualul director general Cătălin Nițu.

Iată comunicatul companiei:

„Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice ”Transelectrica” SA informează acţionarii şi investitorii asupra faptului că, în conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice cu modificările și completările ulterioare precum și ale art. 23 alin (1) și (2) din Actul constitutiv, în ședința din data de 16 noiembrie 2020, Consiliul de Supraveghere a numit în calitate de membri ai Directoratului, pentru un mandat de 4 ani începând cu data de 17 noiembrie 2020, respectiv până la data de 16 noiembrie 2024, pe:

  • domnul Cătălin NIȚU,
  • doamna Andreea-Mihaela MIU,
  • domnul Corneliu-Bogdan MARCU și
  • domnul Marius-Viorel STANCIU.

În conformitate cu prevederile art. 23 alin. (1) din Actul constitutiv al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA, Consiliul de Supraveghere a ales ca Președinte al Directoratului, (denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer – „CEO” – al Societății) al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA, pe domnul Cătălin NIȚU”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *