Transelectrica oferă studenților politehniști burse de 2.500 de lei pe lună și posibilitatea de angajare

Transelectrica, operatorul rețelei electrice naționale și al sistemului energetic, continuă și în acest an politica de acordare de burse pentru studenții de la facultățile cu profil energetic.

În acest an, Transelectrica va oferi 12 burse de câte 2.500 de lei studenților de la facultățile cu profil energetic de la universitățile tehnice din București Cluj și Timișoara, potrivit datelor prezentate la evenimentul “Forum-Carieră în industria energetică”, organizat de Asociația Inginerilor Energeticieni și Electricieni din România.

Selectarea studenților de an III sau IV care vor beneficia de burse în acest an se face luna aceasta și în iunie. Codițiile de bază sunt: trebuie să nu aibă restanțe, iar media minimă să fie 8 în anul precedent de studiu.

Studenții care vor primi bursa au garantat un stagiu de practică, fie la Dispeceratul Energetic Național, fie în stațiile rețelei electrice de transport. Ulterior, compania le face o ofertă de angajare, iar cei care o acceptă trebuie să nu părăsească firma timp de trei ani.

Transelectrica a oferit în 2021 stagii de practică pentru 185 de studenți și elevi, potrivit datelor prezentate de companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.