Transelectrica își caută sediu, de închiriat pentru următorii cinci ani

Compania națională de transport al energiei electrice a postat pe site-ul propriu o cerere de de ofertă neangajantă pentru închirierea unui spațiu în care să își multe sediul.

Compania, al cărei contract de închiriere pentru actualul sediu din centrul Bucureștiului (clădirea Platinum, strada Olteni) expiră în toamna acestui an, intenționează să închirieze un nou spațiu, “cu o suprafață totală inchiriabila cuprinsă intre 8.000 — 9.000 mp, care sa acomodeze un nr. de aprox. 400 persoane”, potrivit anunțului.

Perioada de închiriere este de cinci ani, iar imobilul trebuie să fie disponibil în perioada iulie-august 2020. Clădirea trebuie să îndeplinească următoarele condiții: “amplasată in zona A sau B, vizibilitate bună, accesibilitate auto, usor accesibila cu mijloacele de transport în comun (metrou la o distanță maximă de 600 m și un alt mijloc de transport la o distanță maxima dă 500m);

“Spațiul oferit spre inchiriere trebuie să fie compaet, cu etaje dispuse consecutiv; Se va asigura accesul pentru intereoneetarea la infrastructura NETCITY”, se mai arată în anunț.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *