Termoenergetica a primit azi licența de funcționare de la ANRE – surse

Termoenergetica, noua companie care se va ocupa cu distribuția și furnizarea de energie termică în București, a primit azi licența de funcționare de la ANRE, potrivit unor surse apropiate situației.

Termoenergetica a primit în final licență de furnizare de la ANRE, în urma unei ședințe a Comitetului de Reglementare al ANRE care a avut loc azi. Potrivit surselor noastre, decizia a fost “destul de grea”.

Primarul general al Capitalei anunțase încă de săptămâna trecută că noua firma va prelua activitatea falitei RADET de la 1 decembrie, chiar dacă încă nu obținuse licența la acea vreme.

„Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti este, de la 1 decembrie, noul operator de termie al Capitalei. Compania a preluat, în integralitate, activitatea RADET şi angajaţii fostei regii, pentru a asigura continuitatea furnizării agentului termic în Bucureşti”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriel Dumitrașcu, fost director general al RADET, a avertizat, înainte ca ANRE să acorde licența, că noua fimă nu o poate primi decât decât prin presiune politică și intimidarea ANRE, într-o declarație pentru Financial Intelligence pe care o puteți citi AICI

 

 

 

1 Comment

  1. Felicitari dle Dumitrascu, aveti perfecta dreptate.Problema e ca incalzirea oamenilor nu se face cu hartii care reprezinta licente si nici cu joaca de-a societatile care sunt sortite pierzaniei de la infiintare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *