Teodor Chirica, propunerea statului pentru postul de membru CA al Nuclearelectrica în următorii doi ani

Teodor Chirica, fost director general al Nuclearelectrica și actual membru provizoriu în Consiliul de Administrației al producătorului de energie, candidează pentru un post de membru definitiv în CA, cu un mandat de doi ani

Adunarea Generală a Acționarilor Nuclearelectrica ce va decide în data de 27 iulie cine va fi ales pentru a ocupa un post în Consiliul de Administrație al companiei, pentru următorii doi ani, când expiră actualele mandate ale tuturor membrilor CA. Candidaturile pot fi depuse până la data de 21 iulie, iar până acum sunt două nominalizări, Călin Radu Vilt, nominalizare din partea unui acționar minoritar, și Teodor Chirica, nominalizare venită din partea acționarului majoritar, statul român.

Chirica este membru provizoriu în CA, numit la finalul lunii ianuarie și, dacă va fi votat definitiv, mandatul lui se va întinde până în septembrie 2022, moment la care expiră mandatele tuturor membrilor CA. Chirica este o persoană cunoscută și cu activitate legată de Nuclearelectrica și în trecut: a fost director general al companiei, director al Energonuclear (care s-a ocupat de proiectul reactorelor 3 și 4 și a fost și consilier al diretorului general al Nuclearelectrica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *