Teodor Chirica a fost numit președinte al CA Nuclearelectrica

Nuclearelectrica a anunțat numirea lui Teodor Chirica pe poziția de președinte al Consiliului de Administrație al companiei.

Iată comunicatul companiei, așa cum a fost transmis BVB:

“Societatea Nationala Nuclearelectrica SA („SNN”) informeaza actionarii si investitorii ca in cadrul sedintei Consiliului de Administratie SNN din data de 23.07.2020, Consiliul de Administratie a luat act de renuntarea la functia de presedinte CA a domnului Iulian Robert Tudorache si a decis numirea domnului Teodor Minodor Chirica in functia de Presedinte al Consiliului de Administratie al SNN, in conformitate cu prevederile art. 1401 din Legea 31/1990 a societatilor.

Decizia Consiliului de Administratie survine in contextul renuntarii la mandatul de membru in Consiliul de Administratie al SNN a domnului Iulian Robert Tudorache, incepand cu data de 24.08.2020, potrivit raportului current transmis de SNN in data de 10.07.2020.

Domnul Teodor Minodor Chirica urmeaza sa ocupe functia de Presedinte al Consiliului de Administratie pe perioada aferenta mandatului.”

Chirica a fost membru provizoriu în CA, numit la finalul lunii ianuarie și mandatul lui se va întinde până în septembrie 2022, moment la care expiră mandatele tuturor membrilor CA. Chirica este o persoană cunoscută și cu activitate legată de Nuclearelectrica și în trecut: a fost director general al companiei, director al Energonuclear (care s-a ocupat de proiectul reactorelor 3 și 4 și a fost și consilier al diretorului general al Nuclearelectrica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *