Tentativă de fraudă în care sunt vizaţii clienţii Lukoil România

Lukoil România, compania care operează reţeaua de distribuţie a companiei Lukoil din România avertizează clienţii că a sesizat o tentativă de fraudă prin care acestora li se transmite să facă plăţile în alte conturi bancare.

Iată integral comunicarea Lukoil Romania

“Prin prezenta dorim să informăm toate persoanele interesate, cu privire la o tentativă de fraudă împotriva Societății și clienților sai. Din informațiile deținute de Societate, o serie de clienți ai Societății au primit în cursul ultimelor zile notificări cu privire la schimbarea contului bancar în care acestea ar urma sa efectueze plățile în conformitate cu contractele în derulare.
În cazul în care ați primit o astfel de notificare, vă rugăm să nu dați curs solicitării și să luați legatură cu persoana de contact din cadrul Societății, pentru a verifica validitatea informațiilor primite.
Dorim să informam că Societatea a demarat toate masurile necesare, în conformitate cu prevederile legale aplicabile, pentru a limita prejudiciul și a atrage răspunderea persoanelor responsabile”

Lukoil România este al treilea distribuitor de carburanţi din România, cu 309 staţii de distribuţie a carburanţilor. Lukoil operează în România şi rafinăria Petrotel Ploieşti, a treia mare rafinărie a ţării în termeni de capacitate de procesare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *