Tăriceanu discută azi la Senat cu toată industria energetică despre OUG 114

Reprezentanţii industriei energetice au o întâlnire astăzi la ora 15.00, la Senat, cu preşedintele acestei camere şi al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pe marginea prevederilor OUG 114, potrivit unor surse din piaţa de energie.

Întâlnirea este organizată de Centrul Român al Energiei, potrivit surselor noastre, şi la ea participă reprezentanţi atât din sectorul de gaze, cât şi de energie electrică, din zonele de producţie şi de distribuţie/furnizare.

Este prima discuţie între reprezentanţii industriei şi înalţi oficiali din mediul politic pe tema prevederilor acestei ordonanţe, şi, potrivit surselor noastre, va fi cu uşile închise.

OUG 114, care afectează semnificativ companiile din energie, va intra în dezbaterea parlamentarilor şi în ultimul timp au apărit informaţii despre modificarea unor prevederi ale acesteia.

 

1 Comment

  1. Dnii Teodorovici si Valcov sau chinuit sa scoata o OUG pentru binele populatiei,dupa studiul de impact care arata beneficiile cotei de 2% ministrul energiei care reprezinta partidul dvs a avizat nota de fundamentare,ANRE care este sub control parlamentar a muncit din greu sa realizeze metodologiile de punere in aplicare ,iar dvs doriti acum sa eliminati munca si gandirea acestor oameni.Cred ca trebuie sa mai analizati.Dl consilier Havrilet ,trecem peste presidentia ANRE, presupun ca a uitat ca Ministerul Energiei raspunde de cogenerare/termoficare care toata este in insolventa/faliment.De fapt aceasta activitate neimportanta ,mai ales pentru binele populatiei, nu a fost intre problemele prioritare ale dansului nici cand a fost presendintele ANRE.Va rog dle Tariceanu sa nu faceti rau acestor oameni, care au vrut binele sectorului energetic .In calitate de prim ministru dvs a-ti facut bine centralei de la Portile de Fier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *