Sud-coreenii de la KHNP au început angajările pentru construcţia primei instalaţii de detritiere din Europa, la Cernavodă – Economica.net

Korea Hydro & Nuclear Power Co., Ltd. Sucursala Voluntari, care face parte din grupul sud-coreean KEPCO, angajează Quality Assurance Engineer la Cernavodă, pe salarii nete de aproape 5.800 de lei, arată informaţiile Economica.net.

Candidatul selectat pentru acest post va asigura managementul calităţii construcţiei proiectului CTRF – prima instalaţie de detritiere din Europa şi a treia din lume.

La 27 iunie 2023, Nuclearelectrica și Korea Hydro & Nuclear Power (KHNP) au semnat, la Seul, contractul de Inginerie, Procurare și Construcție (EPC) pentru finalizarea primei instalații de detritiere (CTRF) din Europa, la CNE Cernavodă.

Korea Hydro & Nuclear Power (KHNP) a fost selectată în calitate de contractant de inginerie, procurare și construcții (EPC) în urma unei proceduri de achiziție publică. KHNP operează o instalație similară pe amplasamentul centralei nucleare Wolsong.

Mai multe detalii pe Economica.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *