Sorin Elisei, Senior Manager Consultanță Deloitte, a fost desemnat vicepreședinte al Comitetului de Energie al AmCham

Sorin Elisei, Senior Manager Consultanță, Deloitte România, care a fost desemnat recent Vicepreședintele Comitetului de Energie din cadrul AmCham, potrivit unui anunț de pe pagina de facebook a Deloitte România

Comitetul de Energie monitorizează și contribuie la dezvoltarea domeniului energiei în România și este alcătuit din specialiști în domeniu din cadrul celor mai mari companii din România, mai arată Deloitte.

Sorin Elisei este Senior Manager în cadrul practicii de consultanță în domeniul sustenabilității și energiei la Deloitte România. Are 18 ani de experiență în domeniul energetic, și, din poziția de consultant la Deloitte, a fost implicat în proiecte de consultanță oferită unui număr mare de actori importanți din industria de energie și resurse.

Sorin Elisei a fost managerul de proiect din partea Deloitte pentru elaborarea Planului Național Integrat de Energie și Schimbări Climatice (PNIESC) al României, documentul care stabilește politica energetică a României în perioada 2020-2030.

Camera de Comerț Americană în Romania (AmCham Romania) este una dintre cele mai reprezentative asociații profesionale de afaceri, înființate în anul 1993 de un grup de companii americane, dar care reunește în prezent peste 400 de companii americane, internationale și locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *