SMART, singurul ofertant pentru contractul Transelectrica de mentenanță a rețelei electrice a țării pentru următorii trei ani

Societatea pentru Servicii de Mentenanta a Retelei Electrice de Transport SMART este singura companie care a răspuns la licitația de 220 de milioane de lei, referitoare la mentenanța rețelei electrice a țării, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

SMART a depus singura ofertă la licitația uriașă organizată de Transelectrica pentru lucrări de mentenanță în următorii trei ani.

Transelectrica a publicat în martie în Sistemul Electronic de Achiziții Publice un anunț de participare la o licitație, referitor la “Servicii /ucrări strategice în instalaţiile din gestiunea C.N.T.E.E. „Transelectrica”- S.A”. Transelectrica este dispusă să plătească pentru acest contract 220 de milioane de lei. Este vorba despre mentenanța preventivă, mentenanța corectivă și servicii și lucrări speciale pentru rețeaua electrică, în următorii trei ani.

Transelectrica estima că vor fi trei ofertanți interesați, conform datelor de pe platformă. Criteriul de selecție a ofertelor a fost cel mai bun raport preț-calitate, unde componenta financiară avea un punctaj de 95% din ofertă.

Transelectrica aștepta oferte până la data de 6 mai, ora 14.00. Însă, după expirarea acestui termen, platforma de achiziții publice arată că a fost depusă o singură ofertă, cea a SMART.

SMART SA este chiar o filială a Transelectrica. Are opt sucursale de mentenanță în țară, care acoperă întreaga rețea. Transelectrica a fost însă nevoită de noile reglementări ANRE să scoată la licitație lucrările de mentenanță.

Și până acum, mentenanța rețelei electrice de transport era asigurată de SMART.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *