Șefa femeilor liberale din Cluj, numită director general adjunct la Electrica Transilvania Nord

Șefa femeilor liberale de la Cluj, Mihaela Suciu, a fost promovată în funcția de director adjunct la SDEE Transilvania Nord, compania din grupul Electrica ce va absorbi toate firmele de distribuție și, din acest motiv, se retrage din Consiliul Local, întrucât cele două funcții sunt incompatibile, relatează presa locală.

Mihaela Suciu se afla la primul său mandat în Consiliul Local Cluj-Napoca și este președinte al Organizației de Femei a PNL Cluj din anul 2016, potrivit aceleiași surse.

Mihaela Suciu a făcut parte în trecut din PDL, a mai fost în trecut inginer-șef la Teletrans (companie a Transelectrica), și, tot din relatările din presa locală, a mai ocupat poziția de președinte al Consiliului de Administrație al Electrica Distributie Transilvania Nord.

Electrica SA, una dintre cele mai mari firme de distribuție și furnizare a energiei electrice,la care statul a rămas cel mai mare acționar, a anunțat la finalul lunii trecute fuziunea prin absorbție a celor trei societăți de distribuție a energiei electrice din cadrul Grupului Electrica – SDEE Transilvania Nord, SDEE Transilvania Sud și SDEE Muntenia Nord, iar societatea absorbantă ar urma să fie SDEE Transilvania Nord. Motivul fuziunii a fost optimizarea afacerii.

sursă foto: Cluj AM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *