mn

Save the date! “Noua economie europeană și transformarea economiei românești” – conferință online Curs de Guvernare

Publicația Curs de Guvernare organizează în data de 26 26 octombrie, în intervalul 15.00-17.35. conferința online “Noua economie europeană și transformarea economiei românești”.

Întreaga economie europeană se resetează potrivit direcțiilor trasate de ”Fit for 55” iar România nu poate rămâne în urmă în încercarea de-a-și adecva modelul economic la acest trend: e șansa de-a rămâne pe harta economică a UE.

De la tranziția energetică și tehnologiile depoluante, la miza utilizării hidrogenului,  de la economia circulară și uriașul potențial de reciclare, la digitalizarea companiilor și inovarea în IT, de la resursele naturale de care dispunem și de care depind industriile noii economii, la stimularea ecosistemului de companii orientate către verde, digital, reciclare, toate acestea trebuie să însemne crearea de industrii:

Industrie pentru baterii, Industrie pentru stații de încărcare, Industrie pentru automatizarea digitală a activității companiilor, industrie pentru componentele noilor tehnologii – și multe alte activități de nișă, fără de care rămânem blocați în statutul de țară importatoare a unor tehnologii scumpe.

 

Publicația “Curs de Guvernare” vă invită la o conferința “Noua economie europeană și transformarea economiei românești”, care se va desfășura în sistem online marți, 26 octombrie, în intervalul 15.00-17.35.

Speakeri:

Siegfried MUREȘAN, Vice-președinte PPE, Președinte al Grupului de lucru pentru buget și politici structurale al PPE

Virgil POPESCU, Ministrul Energiei, Ministrul Economiei

Iuliu WINKLER, Eurodeputat, prim-vicepreședinte SME Europe (Asociația Europeană a IMM-urilor)

Răzvan NICOLESCU, președinte, Asociația pentru Energie Curată şi Lupta Împotriva Schimbărilor Climatice, membru al Consiliului de Conducere al Institutului European de Inovare și Tehnologie (EIT)

Monica HODOR, directorul general al companiilor E-Distribuție

Cristian NEVZOREANU, Director Comunicare & CSR, Renault Group România

Radu MERICA, director general RER S.R..L

Alin IOANEȘ, CEO, Rombat

Lucian DIACONU, Sales Development Manager, Universal Robots A/S

Radu CĂPRĂU, vicepreședinte Concordia, membru al directoratului OMV Petrom

Vă puteți înregistra AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.