Save the date: a treia ediție a Forumului România eficientă, luni 22 noiembrie, de la ora 11.00, online

Cea de-a treia ediție a Forumului România Eficientă, o conferință internațională dedicată eficienței energetice în clădiri, va avea loc online în data de 22 noiembrie a.c., între orele 11:00 – 13:15.

Ediția de anul acesta are loc în contextul revizuirii Directivei privind Performanța Energetică a Clădirilor și al Pachetului legislativ Fit for 55, care urmărește reducerea emisiilor de CO2 din UE cu 55% până în 2030, rolul clădirilor fiind esențial în atingerea acestei ținte. Evenimentul va reuni experți, autorități publice și reprezentanți ai industriei pentru a dezbate oportunitățile și provocările sectorului eficienței energetice în clădiri în România și în regiune.

Forumul este organizat în cadrul Programului România Eficientă, cel mai mare proiect multianual de promovare a eficienței energetice în clădiri cu finanțare privată.

Dezvoltat de Energy Policy Group (EPG) și finanțat de OMV Petrom, proiectul are componente de informare și educare, de conștientizare a beneficiilor aduse prin creșterea performanței energetice a clădirilor, precum și lucrări de renovare aprofundată, la standarde nZEB, a mai multor școli publice din diferite regiuni geografice ale țării. Participarea dumneavoastră este deosebit de importantă pentru calitatea discuțiilor și reușita evenimentului.

Conferința este moderată de Radu Dudău, co-fondator și director al EPG

Lista cu invitații și programul conferinței , la acest LINK

E-nergia.ro este partener media al evenimentului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *