Rompetrol va furniza motorină către Romgaz în următorii doi ani, contract de 38 mil. lei

Rompetrol Downstream a câștigat contractul de achiziție de motprină scos la licitație de cel mai mare producător de gaze din România, Romgaz.

Rompetrol Downstream va livra către Romgaz 7,7 milioane de litri de motorină în următorii doi ani potrivit acordului cadru de furnizare de carburanți, valoarea contractului fiind de 38,3 milioane de lei, fără TVA.

Contractul între cele două companii a fost semnat la 3 augut, după ce Rompetrol Downstream a câștigat contractul scos la licitație de Romgaz în sistemul electronic de achiziții publice.

Criteriul de atribuire al contractului a fost cel mai bun raport preț-calitate, prețul ofertei având un punctaj de 90% în evaluarea ofertei.

Rompetrol Downstream este divizia de retail a Grupului Rompetrol (KMG International) în România. La jumătatea anului 2023, compania opera o rețea de 1.305 puncte de comercializare carburanți, formată din stațiile proprii Rompetrol, Partener Rompetrol, dar și stații mobile – Rompetrol Express și baze interne (rezervoare de 9 și 20 metri cubi amplasate în incinta companiilor din diverse domenii de activitate – transporturi, construcții, agricultură etc)

În plus, compania operează la nivel national și 6 depozite de carburanți, circa 280 de stații de încărcare auto cu gaz petrolier lichefiat – GPL și peste 7.000 de puncte de distribuție butelii GPL/Rompetrol casnic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *