Rompetrol va furniza carburanții pentru mașinile Ministerului Fondurilor Europene

Rompetrol Downstream a câștigat licitația pentru furnizarea de carburanți pentru mașinile Ministerului Fondurilor Europene în următorii doi ani, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Valoarea contractului este de 2,42 milioane de lei.

“Obiectul achiziției îl constituie încheierea unui acord-cadru pentru furnizarea de motorina și benzină fără plumb pentru  un numar de maxim 50 autoturisme, din stațiile de distribuție carburanți, pe bază de carduri, pentru o perioadă de 24 luni”, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Contractul a fost atribuit în urma unei licitații deschise, la care criteriul de atribuire a fost cel mai mic preț.

La finalul anului trecut, Rompetrol Downstream opera la nivel naţional o rețea de distribuție carburanți formată din 918 unităţi de puncte de alimentare (staţii proprii, staţii partener, staţii mobile: expres, baze interne de 5, 9 şi 20 metri cubi), în creștere cu 14% față de nivelul din 2017. La acestea se adaugă şase depozite de carburanți (Arad, Craiova, Mogoșoaia, Simleul Silvaniei, Vatra Dornei și Zărnești) și trei stații de îmbuteliere a gazului petrolier lichefiat (Bacău, Arad și Pantelimon).

Vânzările totale de carburanti ale Rompetrol Downstream şi Rompetrol Gas au atins anul trecut un nivel de 2,38 milioane tone (benzine, motorine, gaz petrolier lichefiat), în crestere cu 6% față de volumul obtinut în 2017.

Rompetrol Downstream este divizia de retail a grupului KazMunayGas International (KMGI).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *