Rompetrol donează carburanți și pune la dispoziția refugiaților din Ucraina spații de cazare

Rompetrol se alătură campaniei iniţiate de Societatea Naţională de Cruce Roşie Română, „Umanitatea nu are graniţe”, şi donează carburant pentru a sprijini voluntarii şi personalul specializat în acordarea de asistenţă în situaţii de urgenţă.

De asemenea, conform unui comunicat remis, duminică, AGERPRES, compania dispune de spaţii de cazare proprii în Moineşti (Bacău) şi Mediaş (Sibiu) şi le poate pune gratuit la dispoziţia mamelor cu copii, oferind condiţii optime şi sigure de locuit (capacitate de 24 de persoane).

„Suplimentar, colegii noştri s-au mobilizat şi strâng saci de dormit şi alte bunuri, ce vor fi direcţionate organizaţiilor nonguvernamentale implicate în acţiuni umanitare în această perioadă. Salutăm acţiunile societăţii civile şi autorităţilor şi mulţumim pentru responsabilitatea şi implicarea fiecăruia”, subliniază reprezentanţii companiei.

Imediat după începutul războiului, compania a anunțat suplimentarea livrărilor de carburanți în zonele în care refugiații din Ucraina intră în România și Republica Moldova.

“În contextul situatiilor inregistrate la granitele dintre Romania – Ucraina si Republica Moldova – Ucraina, KMG International prin subsidiarele sale – Rompetrol Downstream si Rompetrol Moldova si-a redirectionat si suplimentat aprovizionarea cu carburanti a benzinariilor si depozitelor care deservesc aceste zone. Mentionam ca in acest moment nu avem statii inchise si nu se impune o rationalizare a alimentarilor cu carburanti. Avem rugamintea catre clienti pentru a acorda prioritate la alimentare autovehiculelor inregistrate in Ucraina”, arată compania.

“In acelasi timp, oferim sprijin persoanelor din Ucraina aflate in tranzit prin statiile noastre”, mai arată Rompetrol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *