Rompetrol a ajuns la o rețea de 55 de benzinării în Bulgaria

Rompetrol Bulgaria a deschis oficial o nouă stație de carburanți în Dupnița, un oraș situat la 70 km sud de capitala Sofia. Dupnița este un important centru industrial și comercial din regiunea de Vest a Bulgariei, cu facilități moderne în sectorul farmaceutic și vehiculelor de mare tonaj, arată compania petrolieră într-un comunicat.

„Odată cu deschiderea acestei noi stații de carburanți, compania își continuă dezvoltarea rețelei. Sunt sigur că locuitorii din Dupnița și persoanele care tranzitează orașul vor avea ocazia să utilizeze combustibili de cea mai înaltă calitate și să primească de servicii de cel mai înalt nivel”, a declarat Vladislav Rusnac, Chief Retail Officer al KMG International.

Rompetrol Bulgaria a creat, astfel, 9 locuri de muncă și se angajează în continuare în dezvoltarea comunității, prin locuri de muncă generate și impozite plătite. Noua stație este considerată un pas înainte pentru programul amplu de dezvoltare a Rompetrol Bulgaria.

Stația este complet integrată în conceptul Rompetrol, cu facilități și servicii moderne, folosind exclusiv combustibili de înaltă calitate obținuți la rafinăria Petromidia Năvodari.

„Rompetrol Bulgaria își pune în aplicare planul ambițios de dezvoltare la scară completă în 2019. Programul nostru include o dezvoltare intensivă – creșterea numărului de stații de carburanți din țară, împreună cu rebrandingul progresiv, pentru a oferi un nou nivel de experiență pentru clienți. Urmărind strategia KMG International Group, am reamenajat deja mai mult de 70% din lanțul Rompetrol Bulgaria”, a declarat Ivaylo Trendafilov, Directorul General al Rompetrol Bulgaria.

Agenda de dezvoltare include extinderea activă și modernizarea în următorii ani. Ca parte a Grupului KMGI, Rompetrol Bulgaria intenționează să efectueze un process de rebranding complet al rețelei în următorul an, în paralel cu creșterea numărului de stații de carburanți.

Rompetrol Bulgaria face parte din grupul KMG International, deținut de KazMunayGas, compania națională de petrol și gaze din Kazahstan. În România, KMG International are una dintre cele mai mari și mai moderne rafinării din regiunea Mării Negre – Petromidia Navodari, cu o capacitate de rafinare de peste 5 milioane de tone de materie primă. KMG International deține și rafinăria Vega din Ploiești – un producător de solvenți speciali și singurul producător hexan și bitum din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *