Robert Tudorache, fost secretar de stat, a devenit expert la Nuclearelectrica, în subordinea directorului general

Robert Tudorache, fost secretar de stat în Ministerul Energiei în timpul governării PSD-ALDE, și fost președinte al Consiliului de Administrație al Nuclearelectria, este acum expert în cadrul companiei, potrivit unor surse din piață. Tudorache a confirmat noua sa poziție.

Robert Tudorache ocupă poziția de expert în subordinea Directorului General al Nuclearelectrica de la data de 24 august. El ne-a declarat că a obținut funcția respectivă în urma unui concurs, după care a renunțat la funcția de membru în Consiliul de Administrație al companiei, pe care o mai deținea când a aplicat, în condițiile în care cele două poziții erau incompatibile.

Robert Tudorache a fost schimbat din funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei, de premierul Dăncilă în iunie 2019,  motivul speculat fiind rezultatul slab obținut în Argeș de către ALDE, sub 5%, Tudorache fiind atunci șeful filialei Pitești. Tudorache a fost secretar de stat în Minister din 2017.

Ulterior revocării sale, Tudorache nu a mai avut apariții publice.

 

 

1 Comment

  1. Cosmin Ghita (un nume predestinat pentru mizerii) si Virgil Popescu (cel mai mincinos ministru al energiei din ultimii 10 ani) chiar nu pot sa numeasca pe cineva competent.

    Unul din sutele de absolventi de energie nucleara plecati in strainatate nu au putut gasi. L-au gasit doar pe politrucul asta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *