RCS&RDS a oprit furnizarea de energie către Universitatea Naţională de Apărare. Instituţia revine la Enel

RCS&RDS nu a mai prelungit contractul de furnizare de energie electrică cu Universitatea Naţională de Apărare Carol 1, iar instituţia a fost peluată de Enel, ca furnizor de ultimă instanţă.

Informaţia apare într-o informare a ANRE „privind îndeplinirea condițiilor de preluare de către furnizorul de ultimă instanţă Enel Energie Muntenia S.A. a locurilor de consum aparținând Universității Naţionale de Apărare Carol I din zona de activitate a operatorului de distribuţie concesionar E-Distribuție Muntenia S.A”.

RCS&RDS nu a mai prelungit contractul de furnizare a energie electrică, instituţia nu a găsit să cumpere curent din altă parte şi, potrivit legii, a fost preluată de furnizorul de ultimă instanţă din zonă, în acest caz Enel. Informarea vorbeşte despre „încetarea la termen a acordului cadru de furnizare a energiei electrice încheiat cu furnizorul RCS&RDS SA şi imposibilității de a încheia un nou contract până la data de 31.12.2017, faptul că la procedura de licitație deschisă privind achiziția de energie electrică iniţiată în SEAP nu a fost depusă nico ofertă”.

„În concluzie, începând cu data de 01.01.2018 şi până la data trecerii locurilor de consum preluate, în condiţiile legii şi ale reglementărilor în vigoare, la un furnizor concurenţial, furnizarea de energie electrică şi facturarea consumului de energie electrică pentru aceste locuri de consum vor fi asigurate de către societatea Enel Energie Muntenia S.A. în calitate de furnizor de ultimă instant”, se arată în informarea ANRE.

RCS&RDS, companie activă şi pe piaţa de energie elecreică, şi-a schimbat strategia, şi renunţă treptat la consumatorii comerciali, ca urmare a pierderilor pe care le-a avut anuul trecut. Mai multe detalii puteţi citi mai jos:

RCS&RDS devine un furnizor tot mai mic de curent, dar cu tot mai mulţi clienţi. Numărul de consumatori casnici explodează

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *