Răzvan Nicolescu, expert în energie: Dispariţia Ministerului Energiei ar fi o lovitură fatală

Fost ministru al Energiei şi partener Deloitte, Răzvan Nicolescu, o voce autorizată în domeniul Energiei, spune că desfiinţarea Ministerului Energiei, idee care este vehiculată în PNL acum, ar fi o mare greşeală.

Nicolescu a exprimat această opinie pe facebook. Iată integral postarea de pe pagina sa:

“Sper ca aceste zvonuri privind disparitia ministerului energiei sa nu se adevereasca!

Ultimul lucru de care sectorul energetic are nevoie este disparitia ministerului. Ar fi o mare greseala ca acest lucru sa se intample. Ar putea fi chiar lovitura fatala.

Energia este un domeniu strategic. Am speranta ca poate fi gasit in PNL un om competent si integru care sa fructifice oportunitatile pe care Romania le are in acest domeniu.

O guvernanta buna in energie si in domeniul tehnologiei informatiei ne poate transforma intr-un reper regional, in doua domenii care ne vor marca profund viitorul!”

Postarea fostului ministru ale loc în contextul în care, în posibila viitoare structură de guvern PNL, Ministerul Economiei ar urma să fie comasat cu Ministerul Energiei, acessta din urma urmând, evident, să dispară, potrivit relatărilor din presă.

1 Comment

  1. Si daca a existat Ministerul Energiei, de cca 20 de ani exista de pomana, situatia in care se afla sectorul energetic demonstreaza aceasta afirmatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *