RADET București anunță agent termic sub parametri în mare parte din oraș, pentru că e prea cald afară

Regia de termoficare din București a postat un anunț pe site în care arată că în mare parte a orașului energia termică va fi livrată sub parametri, din cauza unor manevre care trebuie făcute ca urmare a faptului că vremea este prea caldă.

Iată integral anunțul RADET

“Stimati clienţi,

Vă informăm că din cauza creşterii semnificative a temperaturii exterioare şi a diferenţelor dintre temperaturile diurne şi cele nocturne este necesară efectuarea unor manevre pentru echilibrarea sistemului de termoficare. Din această cauză unele puncte termice din zonele bulevardelor Mărăşeşti, Octavian Goga, Decebal, Calea Moşilor, Ştefan cel Mare, Mihai Bravu, Şoseaua Colentina, Pantelimon, Bulevardul Lacul Tei, Şoseaua Fundeni, Bulevardul Doamna Ghica, Calea Vitan, Bulevardul Unirii, Calea Călărași, strazile Labirint, Foișorului, Matei Basarab, precum şi străzilor adiacente pot funcţiona sub parametri în următoarele 24 de ore. Echipele RADET lucrează în regim continuu pentru remedierea situaţiei.

Ne cerem scuze pentru disconfort şi vă mulţumim pentru înţelegere”.

Administratorul special al RADET, Alexandru Burghiu, a declarat, marţea trecută, la Comandamentul privind pregătirile pentru sezonul rece, că 97% dintre punctele termice din Capitală sunt încărcate.

„De duminică seara, de la ora 23,00, am început încărcarea punctelor termice, se face o încărcare graduală, ţinând cont de complexitatea şi magnitudinea sistemului, astfel încât să fie o încărcare lină, fără şocuri. În momentul de faţă, avem 97% dintre punctele termice încărcate, restul sunt puncte unde încă se mai lucrează şi până la ora 24,00 vor fi şi acestea încărcate”, a spus Burghiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *