Producătorul de cabluri Prysmian deschide un centru de excelență la Slatina și face angajări

Prysmian România, unul dintre cei mai importanți producători de cabluri din țară și din Europa, dezvoltă noi proiecte ce vor oferi noi locuri de muncă prin oportunitățile de dezvoltare locală, regională și cele de la nivelul întregului grup. Aceste noi oportunități de dezvoltare sunt cele mai avansate tehnologic din piața globală de excelență IT, arată compania într-un comunicat.

În 2022 Prysmian va putea îngloba un mare număr de talente, fie pentru a ajuta la dezvoltarea organizațiilor locale sau pentru a susține proiectele internaționale, mai arată comunicatul.

Fabrica Prysmian din Slatina, unde se produc cabluri speciale cu aplicații în industrii diverse și cabluri de medie și joasă tensiune pentru sectoarele de construcții și infrastructură, are în permanență posturi disponibile pentru persoanele care doresc o carieră în domeniul infrastructurii de comunicații IT.  La Slatina, Prysmian are două fabrici, una de telecom și una de energie, cu un total de peste 1.200 de angajați.

 

”Suntem deschiși în permanență pentru noi angajați. Mai ales în această perioadă susținem comunitatea locală prin deschiderea unor noi posturi de muncă în cadrul fabricii noastre. De asemenea în perioada următoare dorim să organizăm și un târg al locurilor de muncă, pentru ca viitorii noștri colegi să primească răspunsuri la întrebările lor, chiar de la oamenii care lucrează în fabrică. Astfel vor putea cunoaște mai multe despre modul de lucru, dar și vor putea găsi mai ușor jobul care li se potrivește. ”a declarat Giancarlo Esposito, HR Director la Prysmian România.

În prezent la fabrica Prysmian din Slatina sunt deschise mai multe poziții de recrutare, dar comunicatul nu spune explicit câte, Printe acestea sunt deschise poziții de: SAP / IT Developers, Production Engineers/Managers, R&D Engineers, Quality Engineers, HSE Engineers, Logistics Engineers, Electrician, Fitters, Electrical Engineers, Forklift Drivers, Rotating Shift Machine operators, Quality Specialists.

Centru de Excelență la Slatina

Prysmian va deschide în Slatina și un Centru de Excelență. Aici, viitorii specialiști și dezvoltatori de soluții SAP sau dezvoltatori IT, electricieni, ingineri și inspectori de calitate se vor putea pregăti la cele mai înalte standarde. Mai mult decât atat, personalul ce se va putea pregăti la acest Centru de Excelență va putea accesa diferite programe și oportunități din cadrul întregului grup Prysmian.

”Suntem încântați că putem deschide la Slatina un Centru de Excelență și că aici putem pregăti viitori specialiști ai fabricilor noastre. În această perioadă extrem de incertă atât pe piața muncii, cât și din punct de vedere al forței de muncă, Prysmian mărește nivelul producției la fabrica din Slatina.

Platforma industrială necesită dezvoltare permanentă, iar pentru acest lucru avem nevoie de specialiști care să lucreze cu noi pentru clienți din lumea întreagă”, a declarat Giancarlo Esposito, HR Director la Prysmian România.

Grupul Prysmian este lider mondial în industria sistemelor de cabluri în domeniul energiei și telecomunicațiilor. Cu aproape 140 de ani de experiență, compania are vânzări de depășesc 10 miliarde de euro, aproximativ 28.000 de angajați în peste 50 de țări și 104 fabrici. Acesta operează în afacerile de cabluri subterane și submarine și sisteme de transmisie și distribuție a energiei electrice, de cabluri speciale pentru aplicații în multe industrii și cabluri de medie și joasă tensiune pentru sectoarele de construcții și infrastructură. Pentru industria telecomunicațiilor, Grupul produce cabluri și accesorii pentru transmisie de voce, video și date, oferind o gamă largă de fibre și cabluri optice și de cupru și sisteme de conectivitate. Prysmian este o companie publică listată pe Bursa italiană la indicele FTSE MIB.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *