Primăria Bucureștiului a primit trei oferte la licitația pentru cumpărarea de minicentrale termice

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat sâmbătă că instituția pe care o conduce a primit trei oferte la licitația de achiziție a celor 20 de minicentrale termice care vor fi amplasate. începând cu următorul sezon rece, în zonele Bucureștiului unde apa cașdă și căldura nu sunt livrate în parametrii optimi, scrie Agerpres.

„Avem trei oferte depuse în cadrul procedurii de achiziţie a celor 20 de minicentrale termice care vor fi amplasate în zone unde agentul termic nu este livrat în parametri suficienţi. Urmează etapa de analiză a ofertelor, astfel încât Compania Municipală Energetica Servicii să desemneze câştigătorul în cel mai scurt timp. Prin achiziţia celor 20 de capacităţi modulare, vom asigura, începând cu următorul sezon rece, furnizarea optimă a agentului termic şi apei calde pentru 340 de blocuri cu peste 16.300 de apartamente şi aproximativ 40.000 de locatari din toate cele şase sectoare”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Aceste centrale vor fi amplasate în toate sectoarele din București, cele mai multe urmând să fie montate în Sectorul 2, șase dintre ele, și în Sectorul 1, patru.

„Centralele vor fi amplasate în anumite puncte termice, situate la capetele de rețea unde funcționarea a fost deficitară și unde agentul termic a fost livrat în parametrii insuficienți. Este vorba despre patru puncte termice din sectorul 1, șase din sectorul 2, alte trei puncte termice din sectorul 3, unul în sectorul 4, trei în sectorul 5 și alte trei în sectorul 6”, a precizat Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *