Premieră: energie electrică și gaze prin Glovo, prin voucher. Oferta inedită a unui furnizor

Restart Energy, furnizor concurențial de gaze și energie electrică a venit cu o promoție în premieră în România: pune la dispoziție vouchere de energie și gaz care pot fi cumpărate direct prin Glovo. O modalitate inedită de fapt de a câștiga clienți din zona casnică pentru furnizarea de electricitate și gaz.

Restart Energy pune la dispoziția consumatorilor din România, prin intermediul aplicației Glovo, în promoție limitată, 500 de vouchere valorice de energie electrică, de 100 kWh, 200 kWh, 300 kWh și 500 kWh, și 500 de vouchere valorice de gaze naturale, de 500 kWh, 1 MWh și 5 MWh, care pot fi achiziționate rapid și ușor, fără birocrație și cu 30% mai ieftin, având toate taxele incluse, arată compania.

 

Mai mult decât atât, furnizorul își întâmpină clienții cu un bonus de 50 kWh la semnarea contractului și cu un kit de protecție împotriva COVID-19, care este trimis împreună cu prima factură.

Tot pentru lupta împotriva virusului, compania donează o parte din profitul realizat în 2020 Asociației Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, mai arată compania.

“Restart Energy, furnizor român de pe piața liberă, a luat naştere din dorinţa de a pune bazele unei companii transparente de furnizare, care oferă clienţilor energie verde şi gaz la un preţ preferenţial, dar și servicii de calitate, create și axate pe nevoile clienților, toate fără birocraţie. Satisfacţia consumatorului este scopul principal al companiei, care, pe lângă ofertele competitive, are ca misiune și să ofere cea mai plăcută experiență de furnizare”, se mai arată în comunicat.

“Nu mai este nicio noutate că, în secolul 21, totul trebuie să fie rapid, ușor și intuitiv. Noi am fost, dintotdeauna, o companie cu procese intuitive și axate pe nevoia clientului și ne menținem promisiunea de a oferi cea mai plăcută experiență de furnizare, 100% digitală. Mai ales acum, în context pandemic, dorim să fim alături de clienții noștri pe toate canalele online posibile și să le luăm grijile de pe cap. Schimbarea furnizorului de energie ar trebui să fie un proces la fel de ușor ca o comandă prin Glovo”, a  declarat Armand Doru Domuța, CEO Restart Energy.

Restart Energy este un furnizor național și independent de energie electrică și gaze naturale pentru locuințe și companii, cu capital 100% românesc, înființat în Timișoara, în timpul perioadei de liberalizare a acestui sector în România.

Restart Energy a devenit furnizor de încredere pentru 30,000 de clienți casnici, 5,000 de companii, cu peste 500 de milioane kWh furnizați, ca o consecință a faptului ca a fost prima companie de pe piața românească ce a oferit posibilitatea de schimbare a furnizorului online, fără birocrație, potrivit propriei descrieri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *