Anunț important pentru toți clienții PPC, fosta Enel. Schimbări operate chiar în aceste zile

Site-ul enel.ro și aplicația MyEnel vor deveni indisponibile începând cu data de 9 aprilie, ca urmare a pregătirii trecerii la noul site și la noua aplicație mobilă, se arată într-un comunicat al PPC Energie

Începând cu 10 aprilie, cei care accesează vechiul site vor fi redirecționați către www.ppcenergy.ro. De asemenea, începând cu 10 aprilie, clienții vor putea accesa noua aplicație web myPPC la adresa myppc.ppcenergy.ro, iar utilizatorii de sisteme de operare Android și iOS vor putea descărca noua aplicație myPPC în zilele următoare, arată compania

În plus, de la aceeași dată, noile adrese de e-mail pentru clienți vor fi [email protected], pentru clienții PPC Energie Muntenia, respectiv [email protected], pentru clienții PPC Energie.

Numărul de telefon al serviciului de relații cu clienții rămâne neschimbat. Astfel, pentru a intra în contact cu un consultant PPC Energie Muntenia sau PPC Energie, clienții pot suna la 021.9977 (număr cu tarif normal, apelabil din România și străinătate) în intervalul 8:00 – 20:00, de luni până vineri.

Le fel ca până acum, plățile se vor putea efectua online, prin direct debit sau transfer bancar. Pentru clienții care preferă plata numerar, există automate de plată de tip self-pay, amplasate în magazinele PPC Energie din București și zece județe (Arad, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Giurgiu, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Timiș și Tulcea), precum și în rețelele de magazine Profi, Auchan, Mega Image, Carrefour, Kaufland și în alte magazine alimentare.

Amintim că, în ultima parte a lunii octombrie, PPC a anunțat finalizarea tranzacției prin care a achiziționat participațiile deținute de către Grupul  Enel în România, încheind cu succes prima sa extindere majoră pe piața externă. Compania a schimbat numele fimelor de distribu’ie din E-Distribuție în Rețele Eletrice, iar pe cele ale firmelor de furnizare în PPC Energie și PPC Energie Muntenia.

Cele două companii de furnizare cumpărate de PPC la Enel au în România circa 3,1 milioane de clienți și și 81 de  magazine în toată țara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *