Poșta Română, printre cele șapte firme care vor să citească indexurile contoarelor Enel

Enel a publicat la începutul lunii mai în sistemul electronic de achiziții publice un anunț de participare la licitația privind citirea contoarelor în toate cele trei zone de distribuție. A primit șapte oferte, prin care și una de la Poșta Română, companie controlată de stat.

Enel a lansat o licitație pentru a contracta serviciile de citire a contoarelor clienților casnici și comerciali mici în toate cele trei zone de distribuție pe care le operează, dintre cele opt care sunt în toată țara.

“LOT 1: Serviciul de citire contoare la consumatorii casnici si mici consumatori pentru E-Distributie Muntenia LOT 2: Serviciul de citire contoare la consumatorii casnici si mici consumatori pentru E-Distributie Banat LOT 3: Serviciul de citire contoare la consumatorii casnici si mici consumatori pentru E-Distributie Dobrogea”, scria în anunțul de licitație. Valoarea totală estimată a contractului este de maximum 30,8 milioane de lei.

Iată ce oferte a primit Enel, potrivit datelor de pe platforma de licitații:

COMPANIA NATIONALA POSTA ROMANA S.A., Loturile:1,2,3,

INFORM LYKOS S.A., Loturile:1,2,3,

ADREM LINK, Loturile:1,

ALLSYS ENERGY, Loturile: 2,

Serv H.R. Integral, Loturile:1,3,

MSC OPERATIONAL S.A.,Loturile:2,3,

Asocierea TELECOMPONENTI ROMANIA (Leader), CO.G.EUR, Loturile: 1,2,3

Ce trebuie să facă firma câștigătoare

“Achizitorul scoate la licitatie activitatea de prestare servicii de citiri contoare:

  1. Serviciul de citire planificata a contoarelor pentru consumatori casnici si mici consumatori;
  2. Serviciul de recuperare a citirilor planificate si nevizitate in luna precedenta.

Serviciul de citire consta in indentificarea contoarelor ce au fost atribuite pentru citire, citirea si inregistrarea indexurilor afisate, verificarea starii aparatelor de masurare si a sigiliilor, colectarea de informatii privind grupurile de masurare, constatarea si inregistrarea motivelor de necitire (…)”, se mai arată compania energetică în anunț. Contractul se întinde pe 24 de luni.

Enel România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, precum și al producției de energie electrică din surse regenerabile, prezent pe piața din România din 2005. Enel are aproximativ 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de circa 3 milioane de clienți.

Companiile E-Distribuție operează rețele cu o lungime totală de aproximativ 130.300 de kilometri în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *