Petrom introduce plata rapidă în benzinării, direct la pompă

OMV Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților a introdus sistemul de plată rapidă a carburanților, direct la pompa de alimentare.

Compania petrolieră a introdus, deocamdată, sistemul de plată rapidă la o benzinărie din cartierul bucureștean Drumul Taberei. După ce conducătorul auto alimntează, el poate plăti carburantul la un terminal amplasat imediat lângă pompă, cu orice card, și nu mai este nevoie să meargă la casa din interiorul stației.

Oficialii companiei spun că acest sistem va fi extins. Astfel, în perioada următoare aceste terminale de plată rapidă la pompă vor fi amplasate în cinci benzinării Petrom (trei în București, una în Blejoi, județul Prahova, și una în Buzău), iar anul viitor și în cinci stații OMV, trei în București, una în Constanța și una în Cluj.

OMV Petrom este cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, cu o producţie anuală de ţiţei şi gaze la nivel de grup de 55,4 milioane bep în 2019. Pe piaţa distribuţiei de produse petroliere cu amănuntul, OMV Petrom este prezentă în România şi Bulgaria, Serbia și Republica Moldova prin intermediul a 802 benzinării, la sfârşitul lunii iunie 2020, sub două branduri, OMV şi Petrom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *