Petrom a lansat propria platformă digitală pentru furnizarea de gaze naturale pentru afacerile mici și mijlocii

OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, lansează platforma utilio.ro prin care clienții persoane juridice pot încheia contracte de furnizare gaze naturale de la OMV Petrom, arată compania într-un comunicat.

Platforma este destinată afacerilor mici și mijlocii și digitalizează întregul proces de contractare și de gestionare a serviciilor de furnizare gaze naturale. Pentru un nou client, timpul estimat pentru încheierea și validarea unui contract de furnizare gaze naturale pe platforma utilio.ro este de 20 de minute.

„Suntem o companie integrată de energie și un furnizor de încredere de gaze naturale, acoperind aproximativ 40% din necesarul de consum al pieței din România. Utilio.ro face parte din strategia noastră de a ne orienta cu oferte de furnizare gaze naturale spre afacerile mici și mijlocii și, prin această platformă, oferim un serviciu inteligent și transparent prin care simplificăm interacțiunea cu clienții noștri”, a spus  Franck Neel, membru al directoratului OMV Petrom responsabil pentru activitatea Downstream Gas

“Platforma utilio.ro este accesibilă de pe orice dispozitiv (desktop, tabletă, telefon). Prin utilio.ro, serviciile de furnizare gaze naturale de la OMV Petrom pot fi personalizate, iar clienții persoane juridice beneficiază de un control eficient al consumului, de un grad ridicat de predictibilitate a costurilor și de termene extinse de plată”, mai arată comunicatul.

 

OMV Petrom este cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, cu o producție anuală de țiței și gaze la nivel de grup de 53 milioane bep în 2020. Grupul are o capacitate de rafinare de 4,5 milioane tone anual și operează o centrală electrică de înaltă eficiență de 860 MW. Pe piața distribuției de produse petroliere cu amănuntul, Grupul este prezent în România și țările învecinate prin intermediul a 789 benzinării, la sfârșitul lunii iunie 2021, sub două branduri, OMV și Petrom.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *