Peste o mie de blocuri și instituții din București au probeleme cu apa caldă și căldura, la această oră

Peste o mie de blocuri și instituții din București au probeleme cu apa caldă și căldura în București, la această oră

Lista cu numărul de imobile în care agentul termic este livrat sub parametri în București la această oră se întinde pe opt pagimi. 1.069 de clădiri sunt afectate, potrivit datelor Termoenergetica.

Cele peste 1.000 e blocuri și instituții sunt în sectoarele 4, 5 și 6. La unele funcționează deficitar alimentarea cu apă caldă, la altele căldura, și la unele și apa caldă și căldura. Termenul de remediere a defecțiunilor este fie azi la ora 16.00, fie azi la ora 21.00

Aveți atașat lista

Functionare_sub_parametri

Potrivit unor surse apropiate situației, de vină ar fi o avarie la o conductă a Termoenergetica din zona Coroceni-Leu. Compania municipală nu a emis încă vreo informare oficială pe această temă.

 

1 Comment

  1. Căldura si apa calda sub parametrii adică apa rece și calorifere reci . Azi 18 Ian 2020. Cât mai durează calvarul acesta ? Ce vina avem noi locatarii blocurilor din lista atașată ca funcționează sub parametrii? Suntem condamnați să înghețăm in casă și nu va pasa că noi plătim că sa va luați salariile mari și să faceți tabele și nu să rezolvați problemele.
    Aștept n răspuns care sa încălzească blocurile la parametrii normali, nu sub parametrii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *