mn

Pavăl Holding și-a majorat deținerea în Simtel Team la peste 8%

Conducerea Simtel Team a anunțat la Bursa de la București că a primit vineri, 5 august, o notificare de la Pavăl Holding prin care firma deținută de frații Adrian și Dragoș Pavăl, fondatorii Dedeman, și-au majorat deținerea la peste 5%.

Pavăl Holding, companie deținută de frații Adrian și Dragoș Pavăl, fondatorii celui mai mare lanț de magazine de bricolaj, Dedeman, au anunțat majorarea deținerii în Simtel Team la 8,157%, potrivit unui anunț remis Bursei de la București de către Simtel.

Simtel Team, companie românească de inginerie și tehnologie listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București, a construit 31 de centrale electrice fotovoltaice pentru Dedeman, cea mai mare companie antreprenorială românească după cifra de afaceri, în cei peste trei ani de colaborare.

Capacitatea totală instalată de Simtel pe acoperișurile magazinelor și centrelor logistice Dedeman este de 8,8 MWp dintre care 2,8 MWp, reprezentând 7.467 de panouri fotovoltaice, au fost instalați doar în ultimele 12 luni în cadrul a zece locații. Până la finalul anului, cele două companii își propun să finalizeze instalarea de centrale fotovoltaice la centrele logistice Dedeman din Pantelimon și Bacău, precum și pe acoperișurile magazinelor din Bârlad, Bacău, Slatina și Petroșani.

Colaborarea dintre Simtel și Dedeman a început în anul 2019, primele proiecte fiind legate de instalarea de panouri fotovoltaice pe acoperișurile a trei magazine Dedeman din București – Pallady, Pantelimon și Colentina.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.