Paul Pop a strâns 115 benzinării independente în sistemul Rottco Synergy

Sistemul Rottco Synergy Card, propus micilor benzinari pentru ca aceştia să poată concura cu lanţurile mari de benzinării de către un fost director în grupul Rometrol, este acum acceptat în 115 stații de benzină îndependente din întreaga țară.

Rottco Synergy Card, sistemul de carduri lansat de Rottco în cadrul proiectului Synergy by Rottco, este acceptat, în accest moment, de 115 stații de benzină independente, repartizate pe principalele căi rutiere din țară, ceea ce oferă transportatorilor o acoperire, practic, la nivel național, se arată într-un comunicat al Rottco.

De asemenea, compania a lansat și aplicația pentru telefon „Synergy by Rottco”,  aplicație care te conectează cu benzinăriile independente din România și care este disponibilă atât pe Android cât și pe iOS.

“Sistemul ROTTCO SYNERGY CARD permite alimentarea cu carburanți de calitate și accesul la servicii specifice operării de flote, controlul atent al cheltuielilor cu carburantul și gestionarea costurilor aferente exploatării flotelor de mașini și camioane. ROTTCO SYNERGY CARD este primul sistem lansat de o companie romanească independentă ce oferă astfel de servicii în cooperare cu benzinăriile particulare. Utiliztorii sistemul ROTTCO SYNERGY CARD beneficiază și de suportul unui Call Center care funcționează 24/7.

Aplicația pentru telefon „SYNERGY by ROTTCO”,  te ajută să găseștei uşor staţiile care acceptă cardul de flotă ROTTCO SYNERGY CARD şi identifică cea mai apropiată stație precum și facilitățile pe care aceasta le oferă. Accesesând secțiunea “Stiați că?” utilizatorul poate afla informații interesante și utile, iar in secțiunea PROMOȚII, firmele care utilizează cardurile de flotă ROTTCO SYNERGY CARD pot afla care sunt cele mai noi promoții de care beneficiază utiilizatorii sistemului”, se arată în comunicatul companiei.

“Proiectul Synergy by Rottco aduce împreună benzinăriile independente românești într-o rețea națională și interactivă, capabilă să ofere servicii similare marilor rețele internaționale. Proiectul va duce la creșterea valorii afacerii proprietarilor independenți de stații precum și creșterea competitivității, obiective care se pot realiza doar prin accesul la servicii integrate specifice rețelelor de distribuție”, mai spune compania.

Rottco a fost înființată în anul 2007 de Paul Pop, având ca obiect de activitate distribuția en-gros de produse petroliere. Pop a fost director în cadrul Lukoil între 1998 şi 2000 şi director de vânzări, managing director şi preşedinte al consiliului de administraţie al Rompetrol Downstream între 2001 şi 2006.

Proiectul celor de la Rottco se referă la benzinăriile mici dar care au totuşi un volum semnificativ de vânzări, în medie de 2-3 metri cubi de carburanţi pe zi (media în staţiile marilor lanţuri este cuprinsă între 7 şi 12 metri cubi), care se află în oraşe sau pe rute importante şi care au şi magazine.

Practic, astfel  stațiile independente sunt într-o rețea coordonată şi conectată, cu promovare și comunicare unitară, beneficiind de pe urma experienței și pregătirii tuturor membrilor ei și a utilizării unei mărci comune la nivel național. Aşa, cele circa 600 de benzinării independente din România se pot bate cu marile lanţuri care domină piaţa: OMV Petrom, Rompetrol, Lukoil şi Mol.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *