Parteneriat pentru dezvoltare. Campanie Rompetrol, episodul 1 VIDEO

Grupul Rompetrol (KMGI), companie care deține în România două rafinării, o capacitate petrochimică și un lanț de depozitare și distribuție a carburanților, derulează în aceste zile o campanie, în mai multe episoade, pentru conștientizarea rolului producătorilor locali, parteneri ai companiei petroliere și a importanței relației de parteneriat cu firmele care au ambiția să facă performață.

Ce înseamnă energia unui viitor sustenabil? Pentru noi, răspunsul este același la finalul unui an plin de provocări.

Sunt colegii noștri din cele două rafinării, din stațiile de carburanți, și în egală măsură parteneriatele pe care le dezvoltăm împreună cu mediul de afaceri. Fie că vorbim de agricultură sau industria alimentară, de transporturi urbane sau de mărfuri, de infrastructură mare sau producători de nișă, Rompetrol este alături de producatorii locali, cei care au ambiția să facă performanță.

Parteneriatele pentru dezvoltare, pe care Rompetrol le consolidează de peste 𝟐𝟎 de ani, ne-au adus mai aproape de milioane de clienți.

Când folosiți produse agricole, când mergeți spre destinație cu mijloacele de transport în comun, când ne bucurăm de autostrăzi sau diverse produse folosite în construcții, până la uzualele obiecte casnice, ne mândrim că toate produsele petroliere rafinate în cele două rafinării Rompetrol sunt folosite în activitățile de zi cu zi.

Un domeniu strategic în orice economiei este agricultura, iar Rompetrol are un parteneriat de aproape 𝟏𝟎 ani de zile cu Al Dahra Agricost din Insula Mare a Brăilei, parteneriat care este benefic atât pentru rafinăria Petromidia, cât și pentru zona din care ambii parteneri activează – sud-estul României, partea Dobrogei.

Al Dahra Agricost este cea mai mare fermă la nivel european, având peste 56 de mii de hectare de teren arabil. Acum 20 de ani producția era undeva la 250.000 de tone, în momentul de față este de 𝟔𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 de tone pe aceeași suprafață de teren. Pentru această activitate, în jur de 𝟖 milioane de litri de motorină sunt aprovizionate anual de la Petromidia.

Vă invităm să urmăriți primul episod al campaniei Parteneriate pentru dezvoltare:

Campanie susținută de Rompetrol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *