Nu uitați! Evenimentul “Forum: Carieră în industria energetică” debutează luni, 8 mai, la Politehnica București

Evenimentul “Forum: Carieră în industria energetică”, organizat de Asociația Inginerilor Energeticieni și Electricieni (AIEE) va avea loc în perioada  8-14 mai 2023 la Universitatea Politehnica din București.

Evenimentul este adresat, în principal, tinerilor ingineri și studenților din domeniul energetic și își propune să ofere informații despre programele de practică, internship, locuri de muncă și programe de dezvoltare profesională ale tinerilor în cadrul companiilor partenere.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a 7 zile în perioada 08 – 14 mai 2023. Programul îl puteți vedea AICI

Vor participa peste 200 de studenți și tineri ingineri energeticieni în cele 7 zile ale evenimentului. Vor participa peste 20 de companii care activează în domeniul energetic. Lista companiilor participante, AICI

Deschiderea evenimentului va fi realizată de reprezentanți ai Facultății de Energetică și personalități marcante din energetica românească, spun organizatorii.

Companiile vor prezenta programele de practică, internship, joburile disponibile și managementul carierei în cadrul companiei. Vor fi organizate mese rotunde pe teme de interes pentru participanți și reprezentanții companiilor. Speakerii vor fi manageri ai companiilor participante și oamenii de la departamentul resurse umane. Vor fi prezentări utile tinerilor despre cum trebuie să aplice pentru un job, cum să se prezinte la un interviu, cum să își întocmească CV-ul.

Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu reprezentanții companiilor în cadrul prezentărilor, la standurile companiilor sau în pauzele de cafea.

În cadrul evenimentului vor fi organizate vizite tehnice pentru participanți la obiective importante din sistemul energetic românesc.

Mai multe detalii puteți vedea pe pagina oficială a evenimentului, AICI

AIEE a organizat prima ediție a evenimentului “Zilele carierei în industria energetică” anul trecut, în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2022. Peste 1000 de  elevi, studenți, cadre didactice și reprezentanți ai companiilor de top din sectorul energetic au trecut pragul evenimentului de carieră.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *