Nova Power & Gas a câștigat peste 1.000 de noi clienți de energie electrică, în primele zile ale anului

Reducerile de preţ şi ofertele garantate pe 1 an (Nova 6+6) şi 2 ani (Nova 24), la nivel naţional, aduc peste 1.000 de noi contracte în portofoliul Nova Power & Gas, companie membră a grupului E-INFRA, în primele zile ale anului 2021, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

„Am construit pachete care se bazează pe competitivitate și simplitate, iar acest lucru se vede în nivelul ridicat de adopție, chiar din primele zile de la liberalizarea pieței de energie electrică. Răspunsul favorabil al clienţilor confirmă strategia Nova Power & Gas atât pe piaţa de gaze naturale cât si pe cea de energie eletrică”, declară Mircea Bica, CEO Nova Power & Gas.

Topul pachetelor alese de noii clienți Nova este condus de abonamentul de 12 luni la energie electrică, cu peste 40% dintre opțiuni, urmat de cel de 12 luni la energie electrică și gaze naturale, ales de un sfert dintre noii clienți, și de contractul de 24 de luni de furnizare energie electrică, ales de unul din opt noi utilizatori.

Capitala, urmată de județele Cluj și Brașov, reprezintă zonele care conduc în clasamentul noilor abonamente la contractele de energie electrică.

Nova 6+6 are un preț fix de 0,245 lei+TVA/kWh în primul semestru de contract și 0,255 lei+TVA/kWh în a doua jumătate de an. Pachetul este conceput pentru clienţii care caută stabilitate și previzibilitate pentru o perioadă mai lungă, iar după primele 6 luni contractuale, consumatorii beneficiază de preţul avut în semestrul 2. Nova 24 are un preț fix 0,265 lei+TVA/kWh, pentru 24 de luni, și este oferta cu cea mai lungă perioadă de preţ garantat de pe piața românească – 2 ani de la semnarea contractului. Ofertele comunicate reprezinta pretul energiei furnizate, fără tarifele aferente reglementate. Indiferent de pachetul ales, noii utilizatori ai serviciilor Nova plătesc doar cât consumă, fără abonamente, taxe ascunse şi costuri suplimentare.

“Liberalizarea pieţei de energie din ianuarie 2021 aduce consumatorului casnic dreptul de a-și alege furnizorul, fără restricții. În acest context, Nova Power & Gas a pregătit oferte concurenţiale şi un proces de înrolare exclusiv online, rapid, fără nicio întrerupere în furnizarea energiei electrice, iar întregul transfer de la furnizorul actual la Nova poate fi realizat în siguranță, fără drumuri inutile”, se mai arată în comunicatul companiei.

„Nova Power & Gas a început cu un grup de specialişti, formaţi în companiile mari din domeniul energetic, iar acum devine un jucător esențial în furnizarea de energie electrică. În ultimii ani, s-au alăturat echipei noastre noi colegi, cu experienţă în arii variate, care ne ajută să furnizăm tot mai multă calitate. Vom continua investiţiile, atât în oameni, cât şi în proiecte noi: producţie de energie din surse regenerabile, distribuţie de gaze naturale, centrale în cogenerare, automatizare şi digitalizare a proceselor. Toate acestea ne vor permite să ne menţinem ofertele cu preţ redus clienţilor Nova Power & Gas”, adaugă Mircea Bica.

Companie românească, parte din grupul E-INFRA, activă pe piaţa de energie electrică şi gaze naturale încă din 2007, Nova Power & Gas este furnizor de energie electrică și gaze naturale, producător de energie verde și distribuitor de gaze naturale. Nova furnizează energie pentru clienți casnici și industriali în piața liberă de energie și este investitor și în proiecte de dezvoltare de infrastructură energetică.

Grupul E-INFRA este activ în domeniul infrastructurii de energie și telecomunicații, prin Nova Power & Gas, Electrogrup, Netcity Telecom și Direct One. Are capital integral românesc și o cifră anuală de afaceri de peste 120 milioane de euro în 2020.

1 Comment

  1. Contractul meu de energie electrica semnat si trimis la aceasta data cu articolul de mai sus,face parte si el din cei peste 1000 de clienti noi?Pana astazi 1.02.2021 nu l-am primit pe mail,dupa 24 de zile.Am inceput de mult sa ma indoiesc despre seriozitatea acestei firme.Sper sa nu ma faceti sa regret ca v-am ales ca si furnizor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *