Noua ofertă a Hidroelectrica. Ce preț propune consumatorilor casnici și comerciali pentru următoarele trei luni

Oferta de furnizare de energie electrică pentru clienți casnici și comerciali a Hidroelectrica, cel mai ieftin și mare producător de energie electrică din România a expirat la 30 iunie, și compania a anunțat alta, valabilă pentru următoarele trei luni, pentru perioada 1 iulie-30 septembrie.

Potrivit datelor consultate de noi, oferta Hidroelectrica pentru clienții casnici rămâne la același nivel de preț, de 0,28 lei/kWh, preț al energiei active la care se adaugă tarifele de rețea și taxele. Prețul este fix pentru o perioadă contractuală de un an, indiferent de consumul clientului casnic, așa cum a fost și până acum. Noua ofertă este valabilă tot timp de trei luni, în perioada 1 iulie-30 septembrie 2023.

Puteți vedea oferta pentru casnici AICI 

Dacă la casnici lucrurile nu s-au schimbat, pentru clienții noncasnici Hidroelectrica a venit cu alt preț în oferta nouă, potrivit informațiilor noastre. Astfel, în oferta business, Hidroelectrica vine cu un preț de 0,638 lei/kWh, preț al energiei active, mai mic față de prețul practicat până la 30 iunie, care era de 0,70 lei/kWh. Oferta este valabilă tot de la data de 1 iulie până la data de 30 seprembrie, pentru un contract de un an, iar prețul este fix.

Așadar, pentru clenții non-casnici, Hidroelectrica a venit cu un preț redus cu aproape 9%, repetăm, la nivelul prețului la energia activă – o reducere puțin mai mare dacă socotim prețul final cu taxe.

Hidroelectrica are circa jumătate de milion de clienți casnici.

În primele trei luni ale anului 2023, compania a produs 4,4 TWh de energie electrică, cu 1,1 TWh peste primele trei luni din 2022. Hidroelectrica produce energie electrică prin exploatarea a 187 de centrale și este cel mai mare producător de energie electrică din România

Hidroelectrica a obținut un profit net de 1,74 miliarde de lei după primele trei luni din 2023, cu 34% mai mare decât cel din perioada aferentă a lui 2022,

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *