Nou director la Romgaz

Consiliul de Administraţie al producătorului de gaze Romgaz Mediaş a decis la finele săptămânii trecute numirea lui Costel Totan în funcţia de director general interimar al societăţii, potrivit unui comunicat publicat pe web-site-ul companiei.

După retragerea lui Marcel Adrian Piteiu din funcţia de director general al SNGN Romgaz SA Mediaş, Consiliul de Administraţie al societăţii a decis, în data de 25 ianuarie 2012, numirea lui Dumitru Chisăliţă în funcţia de director general interimar. Ulterior, acesta a fost numit consilier în Ministerul Economiei, iar funcţia de director general interimar al societăţii a fost preluată de către Costel Totan, în baza deciziei din 24 februarie 2012 a CA.

Mandatul directorului general interimar este în vigoare până la finalizarea procedurii de selectare şi numire a directorului general în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.109/2011.

Costel Totan a ocupat până în prezent funcţia de director al Sucursalei de producţie gaze naturale Mediaş, având o experienţă de peste 30 de ani în domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *