Nou CEO la Mol Romania. Femeie

MOL România anunţă numirea d-nei Kinga Ágnes Daradics în funcţia de CEO şi Country Retail Manager, începând cu 1 mai 2011.

Daradics şi-a început cariera în Grupul MOL în 2003 şi a câştigat experienţă conducând divizia de carduri de carburant, una dintre cele mai dinamice ale companiei. A elaborat şi coordonat strategia la nivel de Grup în ceea ce priveşte cardurile de carburant, consolidând poziţia MOL în regiunea EMEA. În plus, a dezvoltat strategiile de vânzări aferente acestei divizii şi a supervizat activităţile specifice în 9 ţări, printre care şi România.

„Filiala din România are un rol important în strategia regională a Grupului MOL şi sunt onorată că am fost numită la conducerea ei. Intenţionez să îndeplinesc toate obiectivele stabilite pentru MOL România, atât pe termen mediu cât şi lung. Pe de altă parte, mi-a fost încredinţat un capital important, pe care să-l dezvolt: echipa de profesionişti a filialei locale. Aş dori să-i mulţumesc predecesorului meu, dl.Szabolcs Ferencz, pentru rezultatele excepţionale pe care le-a înregistrat, care mă motivează foarte mult”, a declarat Daradics.

Daradics a absolvit Universtitatea Babes Bolyai din Cluj Napoca şi deţine o diplomă de Executive MBA obţinută în cadrul Universităţii Sheffield, Marea Britanie.

Noul CEO şi Country Retail Manager MOL România preia poziţia de la Szabolcs Ferencz, care a fost promovat la conducerea unei divizii nou-înfiinţate în cadrul Grupului MOL, Corporate Affairs. Divizia include funcţiile de Corporate Communications, Enterprise Relations şi resurse umane în toate ţările în care este prezent Grupul MOL. În România, Ferencz a înregistrat rezultate deosebite în dezvoltarea filialei locale, în ceea ce priveşte strategia, indicatorii de afaceri şi managementul resurselor umane.

MOL Plc este o companie multinaţională integrată şi independentă, activând în domeniul petrolului şi gazelor, cu sediul central în Budapesta, Ungaria.În România MOL deţine 128 de bezinării şi a devenit activ şi în domeniul tradingului de gaze naturale prin înfiinţarea MOL Energy Trade. Recent, MOL a semnat acorduri de concesionare cu Agentia Naţioanală pentru Resurse Minerale pentru 3 perimetre din vestul României.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *