Noi directori la Petrom

Şeful diviziei downstream oil şi-a dat demisia, iar noul director al diviziei downstream gas va prelua postul la 1 iulie, potrivit unui comunicat al companiei, remis bursei.

“Astazi, Consiliul de Supraveghere a aprobat data de 1 Iulie 2018 ca data efectiva a preluarii de catre Franck Neel a functiei de Membru al Directoratului OMV Petrom responsabil cu activitatea Downstream Gas. Numirea lui Franck Neel in aceasta functie a fost deja anuntata in data de 26 aprilie 2018. De asemenea, Consiliul de Supraveghere a luat la cunostinta despre faptul ca mandatul Lacramioarei Diaconu-Pintea ca Membru al Directoratului OMV Petrom va inceta la data de 30 iunie 2018, cand Franck Neel va prelua aceasta functie”

Totodata, Neil Anthony Morgan si-a inaintat demisia din functia de Membru al Directoratului OMV Petrom responsabil cu activitatea Downstream Oil, cu efect din data de 30 noiembrie 2018” se arată în comunicat. Morgan ocupa această funcţie de peste 10 ani.

Schimbările au loc în contextual în care, de la 1 mai, compania este condusă de Christina Verchere, care a preluat poziţia de CEO de la Mariana Gheorghe.

OMV Petrom este cel mai mare grup petrolier integrat din Europa de Sud-Est, cu o producţie anuală de ţiţei şi gaze de aproximativ 64 milioane bep în 2016. Grupul are o capacitate de rafinare de 4,5 milioane tone anual şi operează o centrală electrică de înaltă eficienţă de 860 MW. Pe piaţa distribuţiei de produse petroliere, OMV Petrom este prezent pe pieţele din România şi ţările învecinate prin intermediul a 787 benzinării, la sfârşitul lunii septembrie 2017, sub două branduri, OMV şi Petrom.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *