Noark Electric inaugurează în România primul său centru logistic din regiune pentru echipamente și componente electrotehnice

Noark Electric România, filială a Noark Electric Europe, companie ce dezvoltă, produce și comercializează componente electrotehnice și echipamente de joasă tensiune pentru aplicații rezidențiale, comerciale și industriale, anunță inaugurarea centrului logistic din România, ce va deservi țările din regiune, arată un comunicat de presă.

“Prin amplasarea sa într-o zonă strategică lângă București, situat la FM Logistic, partenerul Noark, centrul asigură disponibilitatea ridicată a produselor și livrări rapide către partenerii companiei și clienții acestora, termenul de livrare fiind redus cu 50%. Acest centru logistic, va fi dotat cu un sistem avansat de warehouse management, care va automatiza și optimiza procesele legate de procesare, precum și livrarea promptă a comenzilor”, arată comunicatul.

„Centrul logistic este încă un pas prin care ne dorim să venim în întâmpinarea nevoilor partenerilor noștri. Această investiție asigură livrări rapide pentru toate proiectele din regiune, reducând timpul de livrare la jumătate, eficientizând costurile pentru proiectele partenerilor, indiferent de dimensiunea acestora. Astfel, consolidăm și îmbunătățim parteneriatele existente.”  declară Eugen Toma, Country Manager Noark România.

Centrul  poziționează România ca un nod important în regiune pentru rețeaua de parteneri Noark Electric. Centrul va deservi nu doar România, ci și piețele din Bulgaria, și țările din regiunea balcanică. În acest centru logistic, compania depozitează peste 2000 de europaleți cu produse din portofoliul Noark numai pentru piața din România. Astfel, se asigură stocurile necesare pentru un rulaj de 3 până la 4 luni. Sunt procesate circa 2000 de linii de comandă pe săptămână.

„Noul nostru centru logistic ilustrează dedicarea Noark Electric pentru îmbunătățirea serviciilor pentru clienții europeni, iar România este prioritatea noastră. Din punct de vedere financiar, ne așteptăm să ajungem la profitabilitate în 2 ani, cu ajutorul investițiilor și generării de valoare adăugată.”, spune Jan Lesný – Operations Director pentru Europa la Noark Electric.

Noark Electric este o companie globală implicată în dezvoltarea, producerea și vânzarea componentelor electrotehnice și echipamentelor de joasă tensiune pentru aplicații rezidențiale, comerciale și industriale. Compania este parte a unui grup multinaţional cu peste 40,000 de angajaţi care își desfășoară activitatea la nivel mondial. Noark Electric s-a extins pe piața europeană acum 12 ani și a ales câteva zone strategice pentru a se dezvolta, printre care și România. În prezent, compania deține aproximativ 15% cotă de piață și are ca obiectiv să ajungă în top 3 producători și distribuitori de echipamente electrotehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *