Niculae Havrileț va fi numit azi director general al Distribuție Energie (DEER) – surse

Niculae Havrileț, care în acest moment este director în cadrul Ministerului Energiei, va fi numit azi director general al Distribuție Energie Electrică România (DEER), compania de distribuție a energiei electrice din grupul Electrica, potrivit mai multor surse din piața de energie.

Consiliul de Administrație al DEER se va întruni azi și va decide numirea lui Havrileț în postul de director general al companiei, potrivit surselor noastre. Mandatul lui Havrileț în postul de director general al DEER va fi limitat însă, pentru doar șase luni.

Niculae Havrileț este un nume foarte cunoscut în piața de energie. Fost președinte al Autorității de Reglementare în domeniul Energiei, fost administrator la Romgaz și Electrica, fost secretar de stat în Ministerul Energiei, Havrileț a fost în ultimul timp consilier al ministrului Energiei, Virgil Popescu și director general în minister.

Distribuție Energie Electrică România (DEER), este noua companie din grupul Electrica, înființată la începutul acestui an, care a rezultat din fuziunea celor trei companii de distribuție ale grupului, Electrica Transilvania Nord, Electrica Transilvania Sud și Electrica Muntenia Nord.

DEER este cel mai important operator național de distribuție a energiei electrice, acoperind 18 județe, reprezentând 40,7% din teritoriul României. DEER oferă servicii pentru peste 3,8 milioane de utilizatori, printr-o rețea de distribuție de aproximativ 198.988 de kilometri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *