Niculae Havrileţ va fi noul secretar de stat care se va ocupa de Energie. Ce se întâmplă cu Vişan

Noul ministru al Economiei şi Energiei, Virgil Popescu, nu a anunţat numele secretarului de stat care se va ocupa cu Energia, dar, potrivit unor surse din sector, acesta va fi Niculae Havrileţ.

Nicualae Havrileţ va fi numit secretar de stat în Ministerul Economiei şi Energiei, potrivit unor surse din sectorul energetic. Fost preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare, fost consilier al fostului ministru ALDE al Energiei, Anton Anton, lui Havrileţ i s-a propus să fie secretar de stat în noul Minister, şi să coordoneze şi partea de energie

Nu este clar încă ce se va întâmpla cu actualul secretar de stat din minister, Doru Vişan, susţinut în trecut de PSD, dar fără să fie membri de partid-Vişan este specialist, singura persoană care a fost activă la nivel de decizie în Minister după demisia lui Anton Anton, şi cel care s-a ocupat de derularea programului de iarnă.

Momentan, Vişan este angrenat în decizii, după cum se vede şi într-o imagine postată recent pe pagina de facebook a Ministerului Economiei, în care apare alături de ministrul Popescu şi de Havrileţ în discuţiile pe marginea crizei furnizării energiei termice din Bucureşti, în condiţiile în care, legal, RADET a intrat în faliment şi se pune problema cărei entităţi legale va furniza Elcen energie termică.

Surse citate de publicaţia InvestEnergy spun că se discută la nivel de partid de guvernământ ca  Doru Vișan să rămână Secretar de Stat și să se ocupe de energie și cărbune

1 Comment

  1. Sa fie primit.Sa traiasca Calin/Chitoiu , au situt sa negocieze.Visan trebuie schimbat, nu stie termoficare, nu stie energie, nu stie piata de energie,nu a condus nici-o centrala producatoare de energie electrica si termica, nu are experienta in energie,nu are limbaj politic,nu stie sa minta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *